5 Redenen waarom SAGE DBFACT klanten voor SMARTdoc kiezen.

 In Articles, General, News

Sage DBFACT & SMARTdoc. Een evidente keuze.

1. Snel alles terugvinden. En dus veel tijd besparen.

Philip Valcke van Alsan koos vijf jaar geleden voor de document management oplossing van SMARTdoc. Dankzij de integratie van document management en Sage DBFACT winnen zijn medewerkers veel tijd in het bedienen van klanten.

https://www.smartdoc.eu/client-cases/alsan-valcke/

2. Makkelijk te implementeren.

Zo koos EVATO als verdeler van de Sage DBFACT & SMARTdoc oplossingen er ook voor om beide oplossingen intern te implementeren. Gianni Riemslagh roemt vooral de extra value die SMARTdoc creëert. Zoals bijvoorbeeld het automatiseren van vele dagelijkse processen.

https://www.smartdoc.eu/client-cases/evato/

3. Ecologisch

Uiteraard was de snelheid van archiveren en opzoeken van groot belang voor Robbert Desmet van Woodstoxx, maar daarnaast werd ook de goedkeuring van facturen gekoppeld aan Sage DBFACT. De ideale document management oplossing voor een ambitieus en groeiend bedrijf.

https://www.smartdoc.eu/client-cases/woodstoxx/

4. Kwaliteitsbewaking

In de verpakkingsindustrie zijn certificaten en kwaliteitsdocumenten zeer belangrijk. Daarom is Marc Verbeeck ook zo een grote fan van SMARTdoc gekoppeld aan Sage DBFACT. Niet alleen is hij in staat om alle documenten in zijn organisatie snel terug te vinden, de hele organisatie kon uiteindelijk quasi papierloos worden. Een grote efficiëntiewinst dankzij een complete document management oplossing.

https://www.smartdoc.eu/client-cases/verbeeck-packaging-group/

5. Pijnloos

Het is alsof met de document management oplossing van SMARTdoc alles vanzelf gaat zegt Sven Goffaux van Lightpoint. We printen amper nog iets af, en de drag & drop functie wordt continu gebruikt voor de archivering van quasi alles.

https://www.smartdoc.eu/client-cases/light-point/

Samengevat:

Tien op tien dus voor deze integratie. Contacteer ons als je meer info wil. De integratie tussen SMARTdoc en Sage DBFACT kan gebruikt worden voor alle leverbonne, facturen, product-, leverancier- of klanteninformatie. SMARTdoc kan je ook helpen rond het GDPR verhaal, en kan tevens gebruikt worden voor alle andere documenten in je organisatie.

Lees meer over de SMARTdoc – Sage DBFACT klanten op https://www.smartdoc.eu/client-cases/

Lees ook onze blog over de Digitalisering van je financiële administratie.

 

Recommended Posts
document management