Facturen mailen. SMARTdoc lost het op.

 In General

Facturen en andere documenten automatisch mailen.

Vele organisaties willen documenten automatisch kunnen doormailen naar klanten of contacten. Maar niet alle legacy ERP en andere applicaties hebben deze mogelijkheid. Soms is de enige oplossing printen en eventueel terug inscannen.

Omdat snel snel van ERP of boekhoudpakket wisselen meestal geen optie is, gaan organisaties dus vaak op zoek naar alternatieven. Maar wist je dat ook SMARTdoc hier een oplossing kan bieden.

SMARTdoc Connect heeft ingebouwde functionaliteiten die toelaten om praktisch alle recurrente taken binnen een documenten flow te automatiseren. Via een uitgebreide set van “SMART Document Actions” laten we toe om de tijd die gespendeerd wordt aan repetitieve taken tot quasi nul te herleiden. Facturen mailen bijvoorbeeld, maar denk ook aan andere taken? Het automatisch doorsturen van leverbonnen, verslagen, statussen…

 

Facturen of andere documenten mailen. Tel uit je winst.

Een print kost algauw een halve tot twee euro en meer. Duizenden pagina’s printen is dan ook goed voor een directe en indirecte kost van duizenden euro’s per maand. En tegelijkertijd bent u bezig met administratie en niet met uw business.

Wil je graag weten hoe SMARTdoc een transportbedrijf hielp met de automatisering van ontvangen CMR’s en om deze door te sturen aan hun opdrachtgevers? Hoe deze automatisering een besparing van 5 cijfers per maand opbracht? Neem dan even contact op met sales@smartdoc.eu en we kijken samen met jou hoe ook jouw organisatie kan besparen met SMARTdoc.

 

 

Recent Posts
android webbased browserbased document management