“SMARTdoc” & “Trouvé – Digitaal Overleven” starten partnership rond digitalisering.

 In News

SMARTdoc & Trouvé kondigen samenwerking aan.

SMARTdoc, de Belgische marktleider in digitaal documentbeheer lonkt al een tijdje naar de Nederlandse markt. De SMARTdoc oplossing kon de voorbije jaren al tal van Nederlandse organisaties overtuigen met haar veelzijdig en gebruiksvriendelijk documentbeheer. De zoektocht naar een structurelere aanpak voor de Nederlandse klanten resulteerde dan ook in een partnership met Trouvé en Hugo Van der Pot.

Trouvé biedt het beste in Digitaal Werken om efficiënt, optimaal, veilig en betrouwbaar te kunnen werken. Met 13 jaar ervaring levert zij klanten passende totaaloplossingen voor het verwerken van papieren en digitale data. Hiermee worden processen en communicatie verbeterd, klantentevredenheid verhoogd, systemen en data gekoppeld, veilig en betrouwbaar gewerkt en voldaan aan de wet- en regelgeving. Met de gerenommeerde producten waarmee Trouvé werkt om te scannen, herkennen, archiveren en te beheren is Trouvé een toonaangevende leverancier voor elk soort organisatie.

Trouvé zal het gezicht worden van SMARTdoc voor de Nederlandse markt, instaan voor implementatie en support van de SMARTdoc projecten.

Hugo Van der Pot: “De SMARTdoc oplossing is de meest veelzijdige oplossing rond documentbeheer die vandaag op de markt is. De user interface is doordacht en éénvoudig, elke gebruiker is er in een wip mee weg. Bovendien is de implementatie snel en efficiënt. Op enkele dagen ben je klaar, perfect voor de MKB markt.”

 

facturen mailen

Tom Van Gaever: “De Trouvé en SMARTdoc organisatie matchen perfect. Je merkt dat Trouvé de processen rond documentbeheer perfect beheerst. De SMARTdoc oplossing wordt bij onze Nederlandse klanten zeer enthousiast onthaald.We kijken er dan ook naar uit om samen met hen onze oplossing voor te stellen.”

 

Meer info over SMARTdoc?

Recent Posts